top of page
  • Writer's pictureLorena Majcen Bajić

Srđan Roje: Formula za manifestiranje

Updated: Aug 16, 2020

Ovom formulom uzemlji svoju inspiraciju dijeleći svoju strast s drugima i svjedoči čudima Kreacije!

Formula za manifestiranje:

1) Od svih stvari nad kojima ovaj čas (sada!) možeš poduzeti neku akciju, poduzmi akciju nad onom koja taj čas za tebe predstavlja najveće veselje, uzbuđenje, potiče radoznalost...

2)...radi to najbolje što možeš, dokle god možeš, s punim poštenjem...

3)...bez ikakvog inzistiranja na bilo kakvom rezultatu...

4)...i bez obzira što se manifestiralo, pridijeli tome pozitivan predznak kako bi iz te situacije izvukao pozitivno iskustvo.


Zapitaj se koja je tvoja najbolja ideja - ovaj čas! U svakom trenutku imaš niz izbora, a odaberi onaj koji ti se u tom trenutku čini najveseliji, najuzbudljiviji, najinteresantniji... Ali - poduzmi tu akciju!

I to radi najbolje što možeš, dokle god možeš i s fokusiranom akcijom pazeći da to radiš - s punim poštenjem! Raditi nešto s punim poštenjem ne odnosi se samo na općenite principe poput "ne ukradi", nego budi od riječi, budi dosljedan, ne dovodi ljude u zabludu, nemoj lagati, davati obećanja koja ne možeš ispuniti... To su ona "pravila" koja osjećaš u srcu, a ne samo ono što piše u slovu zakona.

Slijedi svoju strast bez ikakvog inzistiranja - s malo empatije, malo dopuštanja, malo bezuvjetne ljubavi. Shvati da nisi najpametniji. Ima netko tko je puno pametniji od tebe. Zove se Kreacija! Tvoj niži um samo je prijemnik i ne zna nužno što je za tebe najbolje. Dovoljno se sjetiti svih situacija u životu u kojima si nešto jako htio, a kada si to dobio nije ti pričinjavalo ni približno veselja koje si očekivao. Isto tako, koliko si se puta nečemu opirao, a kada si to napravio činilo ti se kao najbolja stvar na svijetu?

Dakle, mi ne znamo što je za nas najbolje, ali naše Više Ja zna i komunicira s nama kroz vibraciju. Više Ja šalje nam uzbuđenje i ideje, a naš jedini zadatak je maknuti si mentalne blokade. Maknuti se sam sebi s puta!

Ništa ti ne nedostaje da počneš slijediti svoju strast. Samo se moraš sam sebi maknuti s puta.

A baš zato što ne znamo što je najbolje za nas - svakome iskustvu pridodajemo pozitivan predznak. Tko zna zašto je za tebe baš takav rasplet dobar? Na taj način prevariš svoj ego i ostaneš na visokoj vibraciji, čime sam sebi ostavljaš mogućnost da primiš inspiraciju i ideje koje se nalaze na višoj razini svijesti i kvalitetnije su od ideja s niže razine svijesti.

Nemoj stati na prvoj prepreci. Nemoj reći "probao sam, nije išlo, nije to za mene..." Raspitaj se, educiraj, poveži s drugima. S punim poštenjem. Bez inzisiranja na konkretnom rezultatu. Pa i ako se dogodi nešto što ti se ne sviđa, zapitaj se na koji način iz toga možeš dobiti pozitivno iskustvo i onda ćeš ga dobiti.


Zato uvijek - poduzmi akciju!



Autor: Srđan Roje - https://www.manifestiranje.com/


Priredila: Lorena Majcen Bajić


2,459 views

Recent Posts

See All
bottom of page